Spis godt til festen
Mad og drikkevarer hører til god fest. I vores selskabskort kan du gå på opdagelse i en række menuforslag. Vi har fokus på det lokale, økologi, spændende vegetarretter og høj kvalitet i såvel råvarer som tilberedning og anretning.
Menuen til en fest hos os bliver altid til i et tæt samarbejde med vores gæster, og vi kan imødekomme næsten alle særlige ønsker.
Vinkortet er nøje sammensat af vores sommelier, der altid er på udkig efter gode vine fra nye, spændende huse og områder - men naturligvis også har blik for klassikerne.
God fornøjelse!
Vi er med dig hele vejen
Malte Strunge er selskabschef på Hotel Koldingfjord.
Han sørger for, at netop din fest bliver præcis, som du drømmer om.
Kontakt ham på ms@koldingfjord.dk eller 76 20 86 06.
Magnoliesalen
Størrelse: 266 m2
Antal personer: maks 216
Bøgesalen I
Størrelse: 135 m2
Antal personer: maks 96
Bøgesalen I + II
Størrelse: 210 m2
Antal personer: maks 128
Lokale 625
Størrelse: 104 m2
Antal personer: maks 48
Lokale 605
Størrelse: 88 m2
Antal personer: maks 40
Lokale 603+604
Størrelse: 72 m2
Antal personer: maks 48
Lokale 622+623
Størrelse: 72 m2
Antal personer: maks 48
Holbøll I
Størrelse: 108 m2
Antal personer: maks 80
Holbøll II
Størrelse: 72 m2
Antal personer: maks 50
Holbøll I+II
Størrelse: 180 m2
Antal personer: maks 152
Restaurant Koldingfjord I
Størrelse: 78 m2
Antal personer: maks 48
Restaurant Koldingfjord II
Størrelse: 56 m2
Antal personer: maks 40
Restaurant Koldingfjord I+II
Størrelse: 134 m2
Antal personer: maks 80
Holbøl + Restaurant Koldingfjord
Størrelse: 523 m2
Antal personer: maks 300
Louisehøj
Kun det bedste. Kun for jer.